14 juni 2014
15:00

Brunflo FK

Referat: Spöland Vännäs IF - Brunflo FK

Det blev fjärde raka segern för Spöland Vännäs herrar då man besegrade Brunflo FK med 3-1 (1-0). Målskyttar Peder Åström 2, Nils Lindström 1, Brunflo Ragip Deliu 1.
Denna match började lite bättre än många andra matcher då hemmalaget kunde ta ledning med 1-0 efter 15 minuter genom ett mycket fint anfall där då Nils Lindström säkert satte bollen i nätet. Brunflo hade en del farliga anfall men trots allt var ledningen rättvis. Andra halvleken startade och det blev inte bättre att det blev en solklar straff som Peder Åström fick nöjet att skjuta vilket innebar 2-0. Peder spelade nu denna match från start ocjh han kunde även avsluta med ett andramål som innebar 3-0. På övertid kunde då Brunflo onödigt reducera till 3-1 som då blev slutresultatet. Två spelare som får lite extra beröm är tvåmålsskytten Peder Åström och vänsterbacken Alexander Persson. Att nämnas i övrigt så var det två spelare som gjorde debut denna säsong med varsitt inhopp det var Eric Jakobsson och 16-årige Robert Olofsson.
Nu väntar nästa match mot tabelljumbon Lycksele IF på torsdag 19 juni på Tannens IP i Lycksele.